Naar hoofdinhoud

Disclaimer

Algemeen

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de CSE People streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van de CSE People kunnen geen rechten ontleend worden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. CSE People aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. CSE People is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

CSE People behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van CSE People is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Nieuwspagina

De nieuwspagina van CSE People is bedoeld om een informatieve aanvulling te zijn voor iedereen. Nieuwsberichten op de nieuwspagina van CSE People vertegenwoordigen de mening van de Bron. Dat een nieuwsbericht op http://csepeople.nl staat wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt van en/of de instemming heeft van CSE People en/of de beheerder van de nieuwspagina. CSE People noch de beheerder van de nieuwspagina kan op welke wijze ook aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de (door)geplaatste nieuwsberichten. CSE People en de beheerder van de nieuwspagina behouden zich het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren of om berichten te wijzigen of te verwijderen. CSE People behoudt zich het recht voor om de huisregels op elk moment te kunnen wijzigen