Naar hoofdinhoud

Join our team

Warehouse teamleader

Born en Weert, Nederland

Voor onze warehouse locaties in Born en Weert zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider stuur je een team van 6 heftruckchauffeurs aan, maakt de planning, bewaakt de kwaliteit en netheid van het werk, het warehouse en de directe omgeving.

Locatie: Born en Weert, Nederland
Type baan: Full-time
Opleiding: MBO4 / HBO
Ervaring: Minimaal 3 jaar

Omschrijving

Een teamleader bij Cargo Service Europe BV heeft een zeer belangrijke rol binnen het warehouse. Wij werken met hoge volumes en diverse systemen. Teamleaders zijn de spil en de drijvende kracht achter de teams en houden de locatie(s) draaiende. Bovendien is de Teamleader hét aanspreekpunt voor zowel medewerkers van het warehouse, als onze warehouse administrators. CSE onderscheidt zich door de korte communicatielijnen daarom heb je ook veel direct contact met de afdeling planning, onze chauffeurs en afdeling customer care.

Jij stuurt als teamleader een team van 6 heftruckchauffeurs aan, maakt de planning, bewaakt de kwaliteit en netheid van het werk, het warehouse en de directe omgeving. Bovendien maakt je als teamleader de planning voor de medewerkers van het warehouse aan het einde van elke dienst ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de ploegenoverdracht aan je collega teamleader. Jij bent iemand die snel kan schakelen, analytisch onderlegd is en continu het te bewerkstelligen resultaat van jouw dienst in de gaten houdt. Je bent accuraat en weet je team op een juiste manier aan te sturen. Daarbij zorg je voor een plezierige werksfeer en motiveer je jouw mensen om het maximale eruit te halen. Een functie met veel verantwoordelijkheid waar je bouwt aan een kwalitatief goed en stabiel team. Je bent ook nauw betrokken bij het aannemen van nieuwe collega’s in jouw team.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent sociaal
 • Je hebt Leidinggevende skills
 • Je kunt duidelijk en direct communiceren
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen
 • Je bent stressbestendig
 • Je houdt tijdens drukke momenten tijdens de dienst het overzicht en het hoofd koel
 • Je brengt de positieve sfeer in je team, maar kan ook streng zijn als het nodig is
 • Je kunt goed in teamverband werken
 • Het motiveren een aansturen van een team is jou op het lijf geschreven
 • Je bent bereid om te werken in twee ploegen (06:00-14:30 –  14:30-23:00)
 • Je bent bereid om af en toe op zaterdag te werken
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie, het liefst in de logistieke sector
 • Je bent reeds in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen

Fit en vitaal met CSE!

Ons vitaliteitsprogramma gaat verder dan die je misschien kent van andere bedrijven. Bij ons sport iedereen in het warehouse 2x per week onder werktijd in onze eigen sportschool op locatie. Je sport samen met een collega onder begeleiding van een personal trainer. Daarnaast ligt er elke dag vers fruit voor je klaar.

Kwaliteit staat voorop, maar wij vinden het ook belangrijk dat er binnen de teams een goede sfeer hangt waar er zeker ook ruimte is om met elkaar te lachen. Wij werken hard, wij zijn één team, wij presteren continu op een hoog niveau en maken een grap tussen de werkzaamheden door. Dit gaat echter nooit ten koste van het resultaat. Wij zijn CSE!

Soliciteer online

Max. bestandsgrootte: 64 MB.